Vælg en side

Er din virksomhed hvor kunderne er?

Gennem et nyt, enkelt og værdiskabende sponsorkoncept, får vi din virksomhed ud hvor kunderne er.

Vores vision

Vi vil gøre sponsorater nemmere, enklere og mere værdiskabende, for både virksomhed, klub og medlemmer.

Sponsormatching

VI hjælper jeres virksomhed med at finde de relevante klubber at sponsorer.

Sponsoraktivering

Når det rette match er fundet, sørger vi for at jeres sponsorat bliver aktiveret, så det bliver værdiskabende for jeres virksomhed. 

Evaluering af sponsoratet

Vi evalurere løbende på hvordan sponsoratet virker og retter til hvis nødvendigt. 

Fremtiden for sponsorer

Et sponsorat skal være værdiskabende for alle parter. Fra virksomhed til klub og medlem. Det handler om at komme ud med det rette budskab, hvor kunderne er. 
Derfor arbejder vi med at sætte kunderne i fokus i vores koncepter. Det handler altså om meget mere end at få jeres logo på en bande.

Hvornår virker sponsorater bedst?

Involvering i målgruppen

Sponsorater handler om meget mere end blot eksponering af jeres logo. Det handler om at involvere sig i målgruppen. Som virksomhed skal i vise oprigtig interesse i målgruppen, deres interesser og behov. På den måde deler i deres passion og står side om side. 

Kundernes loyalitet

Ved at arbejde vedvarende med et sponsorat, kan et sponsorat blive den måske bedste markedsføring for din virksomhed. Men det kræver at sponsoratet aktiveres, vedligeholdes og kommunikeres rigtigt. Hvis man lykkedes med dette, vil det styrke forholdet til kunderne enormt. 

Følg vores udvikling

Historien om fan tørklædet

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Hvor er vi?

Flydedokken 19 

9000 Aalborg

jc@capopro.dk

Følg os på